Wij zijn HRM Service Brabant

Over ons

Petra Siermans
Ons verhaal is net zo eenvoudig als dat we zelf proberen te zijn. We zijn ontstaan vanuit Loonservice Brabant, dat de salarisadministratie voor veel ondernemers in het mkb verzorgt. Daar kwamen steeds meer vragen te liggen die andere of heel specifieke expertise vereisten. Soms juridisch van aard. Soms ging het om recruitment. Soms om strategische personeelsplanning. Soms om het vergroten van werkgeluk.

Heel divers.

Als er zo veel vragen zitten in zo veel organisaties, zo veel behoefte aan expertise en tijdelijke ondersteuning op HRM, dan moeten we daar iets mee doen, was het idee. Dat resulteerde in de start van HRM Service Brabant.

HRM Service Brabant met Petra Siermans

Hoe fijn is het als je de ambitie hebt om in HRM een initiatief te starten waar overduidelijk vraag naar is … en je hebt dan een match met Petra Siermans. Gepokt en gemazeld in HRM. In verschillende branches. Ook internationaal. Is zich haar hele HRM-carrière blijven ontwikkelen, via trainingen en opleidingen. Maar is vooral op en top betrokken en pragmatisch. Petra is iemand die in HRM altijd een stap vooruit kijkt en denkt. Die de taal van de ondernemer spreekt. In een heel korte tijd een organisatie weet te doorgronden. En die jou als ondernemer meer geeft dan waar je op hoopte! Petra brengt jou verder. HRM Service Brabant brengt jou verder.

Kom. Maak kennis met HRM Service Brabant!

Heb je een concreet vraagstuk liggen? Heb je tijdelijk HRM-expertise in huis nodig? Wil je tot een plan van aanpak komen om je personele bezetting op orde te krijgen? Wil je werk maken van het werkgeluk van je mensen? Wil je … ? Wat je knelpunt, uitdaging of vraag ook is, neem eens contact op. Gewoon doen!

Geïnteresseerd in een gesprek?